PALVELUT

ASSISTENTTIPALVELUITA TEKIJÄLTÄ

Miltä tuntuisi työpäivä, jona voisit keskittyä työhösi miettimättä vaikkapa taloushallintoa tai markkinointia? Oletko suunnitellut lisäkäsien palkkaamista, mutta kokopäiväiselle ei ehkä riittäisi tekemistä? Tai haluaisitko järjestää tapahtuman, mutta oma henkilöstö on kiinni muissa töissä?

ULKOISTA TYÖ MINUN HOIDETTAVAKSENI

Minulla on yli 20 vuoden kokemus monipuolisista toimistotöistä, asiakaspalvelusta, tapahtumien järjestämisestä, markkinoinnista ja myynnistä.

Ehkä avullasi löydän uuden vahvuuteni. Kysy rohkeasti!

ESIMERKKEJÄ SIITÄ, MITEN VOIN AUTTAA SINUA

TOIMISTOTYÖT

Kerron pienen salaisuuden: rakastan Exceleitä ja reskontraa! Tiedän, että se on monelle välttämätön paha, jonka yrittäjä mielihyvin jättäisi jollekin toiselle.

Otan mielelläni hoitaakseni sinunkin laskutuksen, sähköpostiliikenteen ja muut toimistotyöt. Lisäksi autan sähköiseen laskutukseen siirtymisessä.

Sujahdan tarvittaessa myös asiakaspalvelijaksi ja promootioavuksi!

MARKKINOINTI

Sosiaalisen median tilit ovat nettisivujen ohella yrityksen käyntikortteja. Säännölliset, yrityksen ilmeen mukaiset julkaisut kertovat asiakkaalle, että yritys on toiminnassa ja antaa yleissilmäyksen palveluihin. 

Ohjenuoranani pidän persoonallista otetta ja potentiaalisia asiakkaita kiinnostavaa sisältöä.

Somemarkkinoinnin ohella teen printti-, screen- ja digimainontaa.

PROJEKTIT JA TAPAHTUMAT

Mieti hetken, miltä tuntuisi nauttia itsekin yrityksen tapahtumasta ja tutustua asiakkaisiin tai oikeasti rentoutua pikkujouluissa koko henkilökunnan kanssa?

Niinpä. Aika kivalta.

Organisointi kuuluu vahvuuksiini enkä vaivu epätoivoon tiukemmissakaan tilanteissa. Voit siis jättää projektin hoitaakseni ja keskittyä itse olennaiseen.

Arvostan suuresti kun sulla on niin ystävällinen ote asiakkaille lähteviin maileihin. Kirjoitat selkeästi, asiallisesti ja samalla olet ystävällinen ja empaattinen. Juuri niin kuin haluan yritykseni olevan!